creating and innovating

deep content

Welkom bij JaJa.

Wij zijn een full service contentbureau dat voluit gaat voor digital storytelling, online magazines, krachtige printmagazines en content partnerships.

onze expertise

cases

Digital Stories voor KBC

Voor KBC mogen we voluit gaan voor digital storytelling.

Award-winning belevingsmagazine Routen

Fan van wandelen of fietsen? Neem dan zeker een gratis abonnement op het award-winning belevingsmagazine Routen, dat we voor Toerisme Oost-Vlaanderen maken. Slow journalism op zijn best!

Artsenmagazine UZ Gent ook digitaal

Met het artsenmagazine UZ Letters houdt het Universitair Ziekenhuis Gent de medische wereld op de hoogte van zijn innovaties. JaJa staat al enkele jaren in voor de redactie en realisatie van de papieren versie. Sinds 2018 maken we ook een digitale versie. Daarmee boort het UZ een ruimer publiek aan, zonder in te boeten op kwaliteit.

meer cases

30 jaar content marketing

Met rijke ervaring en knowhow tot uw dienst

knowhow

De 11 allerbeste Interactieve Sales Stories

Wat zijn momenteel de coolste interactieve sales stories wereldwijd? Het lijstje hieronder staat vol toppers die ons alvast doen watertanden. Geniet ervan en kijk mee met ons tussen de html-tags: wat is er zo goed aan die verhalen?

Klaar voor AI? Eerste verkenning van ChatGPT en DALL-E

Nu iedereen kan experimenteren met AI-toepassingen zoals ChatGPT, trekken veel gebruikers grote ogen. Nieuwsgierig – en soms ook bezorgd – vragen ze zich af wat het potentieel van AI-toepassingen in hun vakgebied wordt.

Sales story voor een monument

Een voorproefje van een bezoek aan het Belfort in Gent? In deze online sales story ontdek je de geheimen van de trotse toren. En je beluistert de klokken van de beiaard zoals ze het volgende kwartier zullen klinken!