creating and innovating

deep content

Welkom bij JaJa.

Wij zijn een full service contentbureau dat voluit gaat voor digital storytelling, online magazines, krachtige printmagazines en content partnerships.

cases

printmagazine

Fan van wandelen of fietsen? Neem dan zeker een gratis abonnement op het award-winning belevingsmagazine Routen, dat we voor Toerisme Oost-Vlaanderen maken. Slow journalism op zijn best!

online + printmagazine

Met het artsenmagazine UZ Letters houdt het Universitair Ziekenhuis Gent de medische wereld op de hoogte van zijn innovaties. JaJa staat al enkele jaren in voor de redactie en realisatie van de papieren versie. Sinds 2018 maken we ook een digitale versie. Daarmee boort het UZ een ruimer publiek aan, zonder in te boeten op kwaliteit.

30 jaar content marketing

Met rijke ervaring en knowhow tot uw dienst

knowhow

Welke woorden gebruiken we als we het hebben over wit en zwart, genderdiversiteit of mensen met een beperking? Wie vandaag regels voor inclusief taalgebruik zoekt, komt in een kluwen van adviezen terecht. Met dit dossier proberen we helderheid te brengen.
Geen enkel merk heeft genoeg aan oppervlakkige content. Als je een diepe band met mensen wil opbouwen, heb je ook diepe content nodig.