Wie bij Deutsche Bank belegt, wordt met grondig advies en veel diepgaande content ondersteund. Als onderdeel van die mix maakt de bank samen met ons het driemaandelijkse beleggersmagazine Money Expert. Het magazine telt gemiddeld 56 bladzijden en informeert de klanten over de financiële vooruitzichten en de nieuwste beleggingsproducten.

Leest het magazine als de Dag Allemaal? Nee. Maar de Money Expert tovert wel graag een glimlach op je gezicht, zelfs al gaat het over ernstige onderwerpen. Een groot deel van de content moet door de financiële toezichter FSMA goedgekeurd worden, dus elk woord moet correct zijn. Maar we slagen er wel in om de redactie fris en sprankelend te houden. Vormgeving en beeld krijgen veel aandacht, wat resulteert in een heldere, elegante lay-out, met hier en daar een visuele knipoog.

Lezersonderzoek toont dat het magazine hoog scoort bij de klanten: ze lezen er gemiddeld meer dan een half uur in. De grote artikels uit het magazine worden door ons ook herwerkt om online in het adviesgedeelte van de website van de bank geplaatst te worden.