Bigger picture
voor Elia

Voor het personeelsmagazine van Elia ontwikkelde Jaja een nieuw concept dat de belangrijke maatschappelijke missie van het bedrijf toont vanuit een menselijk oogpunt.

Elia beheert het hoogspanningsnet in ons land. Met de energietransitie die volop bezig is, staat het bedrijf voor een spannend nieuw hoofdstuk. In het vorige personeelsmagazine lag de focus vooral op het menselijke aspect en kwam the bigger picture amper aan bod. Dat voelde steeds meer als een gemis.


Woelige tijden

Midden in een energiemarkt die razendsnel evolueert, is het voor Elia net belangrijk om het grotere verhaal voor alle medewerkers helder te krijgen en om houvast te bieden in woelige tijden. Daarom werkte Jaja samen met het communicatieteam van Elia een nieuw concept uit dat niet bang is om ook de grote thema’s te belichten.


Fierheid als motor

De maatschappelijke relevantie van het bedrijf kan een krachtige bron van fierheid zijn voor het personeel. We hebben een structuur uitgewerkt om die relevantie tot leven te brengen: belangrijke thema’s belichten we veel uitgebreider dan vroeger, grootse verwezenlijkingen vatten we in krachtige visuals en de verhalen brengen we zoveel mogelijk vanuit een menselijke invalshoek.


Digitaal en print

Voor de verspreiding van het magazine kiezen we voor een dubbele aanpak: zowel digitaal als op papier. We maken het online magazine in het publishing platform van Maglr, waarmee we intussen een ruime ervaring hebben. Het online magazine haalt een hoge gemiddelde leestijd: meer dan zeven minuten.


Cover Elia powered by
Rubriek 'Leg dat eens uit'
Verrassing voor de collega’s
Verrassing voor de collega’s: taart
Op koers richting toekomst
Klikbaar Spotify-lijstje van het team strategie

Diensten

Magazine concept
Redactie
Design
Illustraties
Druk en distributie
Creatie op online publishing platform

Media

Online magazine
Print magazine

Hans Faelens JaJa
Heb je een project
waarbij we kunnen helpen?
Mail hans.faelens@jaja.be
LEES OOK

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

coordination@jaja.be

Blijf in contact

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)