Lookbook infografieken

    10x inspiratie

Voor een aantal klanten maken we geregeld infografieken. Omdat de gebruiker de info achteraf beter onthoudt, omdat het een creatief visueel format is, en omdat ze variatie geven in de contentmix. Download nu ons lookbook vol inspiratie.

Het geheim van een sterke infografiek

Een infografiek is meer dan een ‘opgeleukte’ grafiek. Het geheim van een sterke infografiek zit hem in een krachtig visueel verhaal. Geef toe: veel infografieken tonen weinig meer dan een losse verzameling cijfers. Wij gaan altijd voor het relevante verhaal achter de cijfers. Met een heldere focus in beeld. Een strenge selectie van de juiste data. Want een infografiek is voor ons een volwaardig artikel: tof om te zien, interessant om uit te pluizen, relevant om te onthouden.

Lookbook

We verzamelden 10 leuke en recente infografieken die we maakten voor KBC, UZA, VILT, en twee die we indienden bij een offerte. Bekijk zeker ook de volledige cases op onze website. Want uiteraard passen de infografieken in een breder contentplan, waarbij we ze aanvullen met andere - en goedkopere - formats.
LEES OOK:

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

coordination@jaja.be

Blijf in contact

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)