Bouwen aan verbinding bij Lantis

Bouwen aan verbinding. Dat is het motto van Lantis, de organisatie die de Oosterweelverbinding realiseert. Het is ook wat JaJa voor Lantis doet: de band tussen medewerkers van de organisatie versterken met een krachtig printmagazine.

De Oosterweelverbinding is een gigantisch Antwerps infrastructuurproject van lange adem waar verschillende partijen samen aan werken: Lantis zelf als bouwheer, maar ook externe studiebureaus en — aan de uitvoerende kant — de bouwfirma’s. Het magazine richt zich tot alle medewerkers en wil de afstand tussen de verschillende geledingen van de organisatie overbruggen.


Feiten worden verhalen

Feiten en cijfers zijn veelzeggend, maar het zijn de verhalen achter die feiten die voor een extra, emotionele laag, en dus voor verbinding, zorgen. Tussen medewerkers onderling, tussen medewerkers en projecten, tussen medewerkers en de organisatie. Het magazine @Lantis is het centrale platform waar al die verhaallijnen samenkomen.


Community magazine

Alle medewerkers beseffen dat ze deel uitmaken van een project met een grote maatschappelijke impact en die grote betrokkenheid voel je ook in het magazine. Naast de sérieux van de projecten is er ruimte voor lichtere formats, want het magazine moet natuurlijk ook gewoon tof zijn om te lezen en te doorbladeren. 

We gingen op zoek naar frisse invalshoeken die de mensen achter de projecten laten zien: een ode aan het onvolprezen werk van een collega, survivaltips voor Nederlandse expats, technische hoogstandjes op de werf... Het resultaat is een magazine met fiere, geloofwaardige en engagerende verhalen, een echt community magazine waarbij beroepstrots een belangrijke verbindende rol speelt.

cover printmagazine @lantis
De omgevingsvergunningsaanvraag, waar staan we?
Twee medewerkers die elkaar van toeten noch blazen kennen, hebben allebei een passie voor hockey.
Manu maakt dankbaar en fier gebruik van de fietsbrug die hij mee hielp bouwen.
'De best denkbare motivatie? Over je eigen brug fietsen!'
Spoorwegbruggen

Diensten

Magazine concept
Redactie
Design
Fotografie
Illustraties
Druk en distributie

Producten

Print magazine
Digital magazine

Hans Faelens JaJa
Heb je een project
waarbij we kunnen helpen?
Mail hans.faelens@jaja.be
LEES OOK

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

coordination@jaja.be

Blijf in contact

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)