JaJa als Money Expert

Wedden dat je ook zin krijgt om met je geld naar de beurs te trekken? En terecht! Voor Deutsche Bank mogen we al enkele jaren de Money Expert maken, een beleggersmagazine dat fris oogt, diep informeert maar ook prettig leest.

Wie bij Deutsche Bank belegt, wordt met grondig advies en veel diepgaande content ondersteund. Als onderdeel van die mix maakt de bank samen met ons het driemaandelijkse beleggersmagazine Money Expert. Het magazine telt gemiddeld 56 bladzijden en informeert de klanten over de financiële vooruitzichten en de nieuwste beleggingsproducten.

Leest het magazine als de Dag Allemaal? Nee. Maar de Money Expert tovert wel graag een glimlach op je gezicht, zelfs al gaat het over ernstige onderwerpen. Een groot deel van de content moet door de financiële toezichter FSMA goedgekeurd worden, dus elk woord moet correct zijn. Maar we slagen er wel in om de redactie fris en sprankelend te houden. Vormgeving en beeld krijgen veel aandacht, wat resulteert in een heldere, elegante lay-out, met hier en daar een visuele knipoog.

Lezersonderzoek toont dat het magazine hoog scoort bij de klanten: ze lezen er gemiddeld meer dan een half uur in. De grote artikels uit het magazine worden door ons ook herwerkt om online in het adviesgedeelte van de website van de bank geplaatst te worden.

cover Money Expert
AI: slimme technologie, slimme belegging?
Tijd voor economie 2.0?
Van 1G naar 5G
cover Money Expert winter
Expertise: we zijn er voor u
Versla de inflatie, behoud uw koopkracht
Waarom uw groene beleggingen meer impact hebben dan die kortere douchebeurt

Diensten

Concept
Research
Interviews
Redactie
Design
Beeld

Producten

Magazine
Rewriting voor online
Hans Faelens JaJa
Heb je een project
waarbij we kunnen helpen?
Mail hans.faelens@jaja.be
LEES OOK

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

coordination@jaja.be

Blijf in contact

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)