Merken en organisaties creëren diepe relaties door authentiek en transparant te zijn over de waarden die ze belichamen en door via storytelling te inspireren, te entertainen en te adviseren. 

Bij JaJa creëren we diepe content in een waaier van formats, van traditionele vormen zoals langere blogposts, magazineplatformen en magazines, tot heel innovatieve vormen zoals interactieve verhalen met een sterk samenspel van beeld, design, copy en code, maar ook met scrolldynamiek, interactie, spel-elementen, video, motion design, 2D en 3D.

Wat heb je als marketeer aan deep content? Deep content is een wezenlijk onderdeel van elke marketingstrategie, als verbindingsstuk tussen de branding in de upper marketing funnel en de lead generation in de lower funnel. Het is ook een uitstekend startpunt om van daaruit de contentstrategie te ontwikkelen, omdat de deep content inhoudelijk en emotioneel de meeste elementen bevat. Vanuit deze content kan de content voor branding en lead generation worden afgeleid.