Nieuws

Alle leuke klantenprojecten en nieuws van JaJa op een rij.

Logo-jaja-1633x350

06.09.22

JaJa: zo heten we nu ook officieel

We zijn er eindelijk voor bij de notaris geraakt: onze officiële naam is midden augustus veranderd in ‘JaJa’. De nieuwe naam sluit aan bij de roepnaam die we al jaren hebben en leidt ook direct naar onze website. Hij is kort en duidelijk, en klinkt ook positief, nee? JaJa, dus!

03.06.22

Heb je InDesign goed in de vingers? Hou je ervan om magazines te lay-outen en sta je ook open voor digital storytelling? Dan hebben wij een job voor jou in Gent!

11.05.22

Bij JaJa bieden we onze klanten een online proofing tool om lay-out-voorstellen aan te passen. We sturen de lay-out-versie naar een Gatekeeper bij de klant, en die stuurt de versie eventueel door naar een of meer extra Reviewers. Hoe gaat de Gatekeeper praktisch te werk?

02.02.22

In recent lezersonderzoek halen we erg mooie scores met het belevingsmagazine Routen, dat we voor Toerisme Oost-Vlaanderen maken. Lezers waarderen de slow journalism, die past bij de toeristische beleving die de klant nastreeft. De authentieke en gevarieerde aanpak speelt voluit de troeven van print binnen een hybride strategie uit.

04.05.21

In het gloednieuwe nummer van het fiets- en wandelmagazine Routen, dat we voor Toerisme Oost-Vlaanderen maken, zoeken we de mooiste kreken en kanalen in de provincie op.