Nieuws

Alle leuke klantenprojecten en nieuws van JaJa op een rij.

Logo-jaja-1633x350

06.09.22

JaJa: zo heten we nu ook officieel

We zijn er eindelijk voor bij de notaris geraakt: onze officiële naam is midden augustus veranderd in ‘JaJa’. De nieuwe naam sluit aan bij de roepnaam die we al jaren hebben en leidt ook direct naar onze website. Hij is kort en duidelijk, en klinkt ook positief, nee? JaJa, dus!

24.06.22

Na een intense bureaucompetitie heeft Port of Antwerp-Bruges JaJa gekozen als nieuwe contentpartner.

03.06.22

Heb je InDesign goed in de vingers? Hou je ervan om magazines te lay-outen en sta je ook open voor digital storytelling? Dan hebben wij een job voor jou in Gent!

11.05.22

Bij JaJa bieden we onze klanten een online proofing tool om lay-out-voorstellen aan te passen. We sturen de lay-out-versie naar een Gatekeeper bij de klant, en die stuurt de versie eventueel door naar een of meer extra Reviewers. Hoe gaat de Gatekeeper praktisch te werk?

02.02.22

In recent lezersonderzoek halen we erg mooie scores met het belevingsmagazine Routen, dat we voor Toerisme Oost-Vlaanderen maken. Lezers waarderen de slow journalism, die past bij de toeristische beleving die de klant nastreeft. De authentieke en gevarieerde aanpak speelt voluit de troeven van print binnen een hybride strategie uit.

26.10.21

Leuk nieuws: JaJa heeft drie nominaties gekregen voor de Best of Content Awards (BOCA) van dit jaar. Dit zijn ze:

15.09.21

De afgelopen maanden hebben we voor de Universiteit Antwerpen ruim zeventig studentenbrochures opnieuw vormgegeven. Dat was nodig omdat de huisstijl van de universiteit vernieuwd is.

04.05.21

In het gloednieuwe nummer van het fiets- en wandelmagazine Routen, dat we voor Toerisme Oost-Vlaanderen maken, zoeken we de mooiste kreken en kanalen in de provincie op.

20.04.21

Een diepgravende brain special voor kids: dat bieden we met het derde nummer van ons medisch kindermagazine Oliver.

21.03.21

Na een stevige bureaucompetitie heeft UZ Gent opnieuw JaJa gekozen als contentpartner voor de komende jaren. Bedankt voor het vertrouwen!

15.02.21

Wat zijn de belangrijkste trends in digital storytelling? We tonen de evoluties aan de hand van zes straffe voorbeelden.

13.11.20

Droom je van een eigen huisje in het buitenland? Wie niet! Maar wat komt er fiscaal allemaal bij kijken?

15.09.20

Voor Toerisme Oost-Vlaanderen hebben we eind augustus 2020 het allereerste nummer van een gloednieuw toeristisch jaarmagazine afgewerkt: Routen.

04.12.19

Magazine op papier of online? Het UZ Gent koos voor allebei, met sterke resultaten bij een breder publiek.

12.05.18

De aanpassing van de brochures verloopt ook dit jaar via een online proofing tool. Je ontvangt als spoc van je faculteit een mail van de online tool, stelt samen met anderen veranderingen voor, zorgt dat die duidelijk zijn voor de design en geeft de designer opdracht om jouw veranderingen door te voeren. Daarna ontvang je een nieuwe mail met de aangepaste versie. Hoe gaat het praktisch in zijn werk? We overlopen de stappen.