Zolang het deep content is

Bij JaJa helpen we onze klanten bij de uitbouw van een spitspositie in deep content. We creëren interactieve digitale verhalen, online magazines en printmagazines, meestal in een meerjarig content partnership met de klant.

Deep content in de customer journey

Onder deep content begrijpen wij alle contentproducten die het engagement voor het merk verdiepen. Die verdieping is een van de meest uitdagende fasen in de customer journey. Hoe bouw je met je prospect of klant een diepere band op? 

Dat is wat wij voor u doen: met digital stories en e-books, met whitepapers en brochures, met printmagazines en online magazines.

Van research tot distributie

We zijn dertig jaar actief als contentbureau en hebben ervaring in een waaier van sectoren. We leveren de volledige end-to-end-service: we zorgen voor research, interviews, redactie, vertaling, design, fotografie, illustratie, audiovisuele productie, development, druk, offline en online distributie, social promotie en impactrapportering.

Blijven inspireren

We werken vaak jarenlang met klanten en zien het als deel van onze service om hen te blijven inspireren. We sparren met klanten over nieuwe tendensen en innovaties in content. We houden waar nodig inspiratiemeetings, workshops en opleiding, en testen samen met hen relevante vernieuwingen uit.

Bekijk onze producten in detail:

digital-storytelling-tile