Over ons.

Diepe relatie?
Diepe content.

Als je vandaag een diepe band met je klanten wil opbouwen, moet je ook krachtige en dus diepe content hebben. Interactief, visueel, redactioneel: wij denken dat de wereld de komende jaren nood heeft aan diepere online en offline contacten. Een alsmaar krachtiger en meer flexibel internet maakt die diepte online ook mogelijk. Offline blijft ook print in een aantal gevallen zeer zinvol.

Wij zijn JaJa.
Een deep content company.

In het Belgische content marketing-landschap heeft JaJa al dertig jaar een eigen profiel. We zijn het bureau dat gaat voor de diepere verhalen, die nodig zijn om het engagement van uw klanten en prospects te verdiepen. We streven hierbij naar relevantie, creativiteit en innovatie. 

We denken strategisch mee over het grotere contentplan, de juiste onderwerpen en de juiste bronnen. We zijn creatief gespecialiseerd in deep content formats, van interactive stories en scroll-stories over explainer video’s en content platforms tot online en printmagazines. We distribueren die verhalen ook slim op social, google en e-mail, en rapporteren helder de impact.

Flexibele structuur.
Duurzame relatie met klanten.

De razendsnelle evolutie in de media vereist dat agentschappen flexibel gestructureerd zijn. Wij kiezen voor een interne kern van vijftien contentstrategen, storytellers, designers, data analisten en projectmanagers, in creatief partnership met kwalitatief sterke externe professionals in online design, data, video, beeld, druk, vertaling.

Met onze klanten streven we naar een diepe en duurzame relatie. JaJa is dertig jaar actief in journalistieke bedrijfscontent. Met veel van onze klanten werken we al meer dan tien jaar samen. We leveren structureel online en offline content, en werken met hen samen in de constante innovatiecyclus naar nieuwe media formats.

Vaardigheden

Content marketing
Content strategy
Content creation
Content distribution
Content promotion
E-mail marketing
Social media content creation
Impact reporting
Content campaign concepts
Magazine concepts
Interactive storytelling
Visual storytelling
Infographics
Copywriting en redactie
Graphic design

Media

Interactive stories
Print magazines
Online magazines
Social advertising
Digital stories
Infographics
Visual stories
Longreads
E-books
Online white papers
Explainer videos
Content platforms

Klanten. Jaja biedt betrouwbare service,
hoge kwaliteit en de juiste innovatie.

logo Elia
logo Toerisme Oost-Vlaanderen
logo Lantis

De afgelopen jaren werkten we ook voor 

Jaguar Land Rover, Universiteit Gent, VAR, Carrefour, Havenbedrijf Antwerpen, Promotie Binnenvaart Vlaanderen, BNP Paribas Fortis, De Watergroep, Interparking, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie Vlaams-Brabant, RVP, Stad Leuven, VRT, Karel De Grote Hogeschool, KU Leuven, Stad Gent, De Vlaamse overheid.

Hans Faelens JaJa
Heb je een project
waarbij we kunnen helpen?
Mail hans.faelens@jaja.be

Mis niets!

Lees onze diepste gedachten in onze driemaandelijkse nieuwsbrief.


Kennismaken?

Een project, een vraag, een voorstel? Mail of bel onze coördinatie. Dan bespreken we meteen of we elkaar kunnen helpen.

+32 9 267 64 60

info@jaja.be

Blijf in contact

Volg ons op Facebook, Linkedin, Twitter.

Altijd welkom!

Jansen & Janssen bv,
Muinklaan 6
9000 Gent (BE)