Voor Deutsche Bank ontwikkelden we een reeks van drie interactieve dossiers. Eén ervan helpt kopers van een tweede verblijf in het buitenland doorheen het bos van fiscale maatregelen.

Klik op het land van je dromen. Natuurlijk ben je onzeker als je een huis in het buitenland wil kopen. Waar moet je fiscaal allemaal rekening mee houden? In dit dossier klik je op het land van je dromen en krijg je een grondig inzicht in de fiscale regels en mogelijkheden die bij de aankoop van je huis komen kijken.

Gouden tips. Voor elk land krijg je een kort video-advies van een expert. Daarnaast gaan we in op aandachtspunten bij de aankoop, de latere verhuur en de eventuele verkoop of schenking van het vastgoed. We sluiten af met zeven gouden tips en de mogelijkheid om verder contact op te nemen met je adviseur.

Begint je droom hier?
Bekijk het verhaal.

Reeks van drie. Naast dit vastgoedverhaal ontwikkelden we voor de bank eerder ook interactieve dossiers over de overdracht van je familiebedrijf en schenken en erven in internationale context. De dossiers tonen de kracht van de always-on marketing die veel bedrijven nu uitbouwen om hun klanten op een diep niveau te overtuigen van de manier waarop ze hen kunnen helpen.

We maken voor Deutsche Bank niet alleen digitale verhalen maar ook het beleggersmagazine Money Expert.